Service

Clean & Recycle service

Everest Export ontzorgt

Everest Export zorgt zelf voor reiniging en hergebruik van gebruikte wissers. Daarbij vinden we aandacht voor het milieu vanzelfsprekend. Zo is de reinigingsvloeistof in ons proces tevens impregnatievloeistof, die tijdens de reiniging wordt teruggewonnen. Het afvalwater, dat tijdens het wassen vrijkomt, zuiveren wij in onze eigen waterzuiveringsinstallatie.

Met de Easy Clean wissers en schoonloopmatten heeft u schone vloeren zonder waterverbruik, afvalwater en oplosmiddelen!

Everest Export, bedrijfshygiëne met hart voor mens, dier & milieu.

Onze service

Met ons speciaal ontwikkelde transport- en verzendsysteem zorgen wij ervoor dat u altijd genoeg producten op voorraad heeft. Wij halen uw gebruikte vloerwissers, handwissers en schoonloopmatten op en vervangen deze door gereinigde exemplaren. Daarnaast leveren we navullingen en andere supplies mee op aanvraag. Zo bent u altijd verzekerd van schone vloer of handwissers, handdoeken, gevulde zeepautomaten, voldoende toiletpapier en een frisse geur in sanitaire ruimtes, zonder dat u er enig omkijken naar heeft!

Everest Export, partner in bedrijfshygiëne, servicegerichte leverancier van vloerwissers, service bedrijfshygiëne, hergebruikte vloerwissers

Adres

Everest Export B.V. Euregiopark 32 6467 JE Nederland

Contact

T:+31-45-571 16 58
F: +31-45-571 57 73
Mail: info@everestexport.nl
KvK: 55427316

Openingstijden

Maandag tot vrijdag van 08.00u tot 17.00u