Bij Everest Export bieden wij stapsgewijs de oplossing!

1. Aanvraag

U dient een aanvraag in/ toont interesse in onze producten en of diensten. We plannen een afspraak op locatie in.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u op locatie en kijken samen naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

3. Contract

Wanneer er akkoord is op ons voorstel stellen wij een contract op en kan er gestart worden met de levering van onze producten en diensten.

4. Levering

Bij de ingang van uw contract worden de producten bij u op locatie geleverd en start onze samenwerking.

Vraag nu uw persoonlijk adviesplan aan!

Nu aanvragen

De kracht van Everest Export

Everest Export verhuurt al ruim 20 jaar tot grote tevredenheid top schoonmaakproducten als olie en zeep geïmpregneerde vloer- en handwissers, schoonloopmatten, producten voor sanitair hygiëne en ongediertebestrijding.

Met een team van 18 werknemers leveren wij vanuit Kerkrade inmiddels aan circa 900 klanten verdeeld over West-Europa. Elke klant krijgt de aandacht die hij/zij verdient. We hebben raamcontracten met de grote Duitse logistieke jongens die er bewust voor kiezen om met een kleiner bedrijf zaken te doen. Doordat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn we flexibel en kunnen we makkelijker met onze klanten meedenken. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd en daar zijn we trots op!

Foto Elvis & Linn

Ontdek de voordelen van Everest Export

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Everest Export geloven we dat een gezond milieu en schone werkomgevingen heel goed samen kunnen gaan. Sinds 1999 hebben we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan.

Milieuvriendelijk

Bij de fabricage van onze producten maken wij géén gebruik van kinderarbeid. De oliën van de vloer- en handwissers zijn milieuvriendelijk en worden hergebruikt.

Snel en effectief

Wist u dat onze Easy Clean vloerwisser veel sneller en effectiever een vloer reinigt dan een veegmachine? En dat de kwaliteit van de deurmat mede bepalend is voor de hygiëne in uw bedrijfspand? Onze missie is het zorgen voor een hygienisch werkklimaat.

Ervaringen van onze klanten

“Onze Easy Clean vloer- en handwissers worden altijd tijdig vervangen en gereinigd. Het schoonmaakresultaat blijft daardoor onverminderd hoog.”

“Ik vind het zo heerlijk zoals de vloer blinkt als ik met de Easy Clean vloerwisser over de vloer ben gegaan. Het gaat zoveel sneller en efficiënter als voorheen.”

“Wij hebben eens een wedstrijd gedaan: de Easy Clean vloerwisser tegen onze veegmachine. De vloerwisser was sneller en het resultaat was aanzienlijk beter.”

Gratis een persoonlijk adviesplan voor jouw onderneming?

Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.