Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?

Een veeg-/schrobzuigmachine heeft onderhoud nodig. De machine zal o.a. gevuld moeten worden met schoonmaakmiddel, na gebruik zal de machine gereinigd moeten worden en vervolgens zal de machine opgeladen moeten worden. Daarnaast dient men alvorens men de machine in gebruik neemt altijd vooraf de vloeren schoon te maken met een bezem. De vloerwisser is te allen tijde klaar voor gebruik en absorbeert direct het (fijn)stof en vuil. Daarnaast komt de Easy Clean vloerwisser op plekken waar een machine niet kan komen: onder stellingen, in de lastigste hoekjes, achter/tussen beschermbanden van de stellingen.

Onze schoonloopmatten worden enkel verhuurd vanwege het was proces. De schoonloopmatten worden in onze eigen wasserij gewassen en gedroogd. Voor dit wasprocedé zijn speciale machines nodig, zodat de kwaliteit van de schoonloopmatten gehandhaafd blijft. Zonder het wasprocedé verliest de schoonloopmat op den duur zijn werking, daar de mat naar verloop van tijd verzadigd is. Het is dus niet mogelijk om de matten te kopen.

De wisselfrequentie van de Easy Clean schoonloopmatten is bespreekbaar. Je hebt de mogelijkheid om de schoonloopmatten 1 x per week, 1 x per 2 weken, 1 x per maand, 1 x per 2 maanden of 1 x per 3 maanden te wisselen. De wisselfrequentie wordt vastgesteld in de huurovereenkomst. Afhankelijk van de vuilgraad waarin de schoonloopmat wordt neergelegd, wordt samen met jou gekeken welke wisselfrequentie het meest optimaal is.

Daarnaast is het mogelijk om de wisselfrequentie per seizoen te bepalen. Zo kun jij bijvoorbeeld er voor kiezen om de schoonloopmatten in de zomer 1 x per maand te laten wisselen, terwijl ze in de winter 1 x per 2 weken gewisseld wordt.

Je hebt de mogelijkheid jouw Easy Clean wissers 1 x per maand ter reiniging aan te bieden. Wij adviseren de wissers op regelmatige basis te wisselen, zodat zij hun kwaliteit en absorberende werking behouden.

Door het vegen met een bezem zorgt men er eigenlijk voor dat (fijn)stof opdwarrelt en achter de veegborstel weer neer daalt. Met een bezem verplaats je het (fijn)stof dus eigenlijk in plaats van dat je het bij elkaar veegt.

Dankzij de speciale impregneertechniek worden (fijn)stof en grove vuildeeltjes moeiteloos geabsorbeerd. Hierdoor kan geen stof meer opdwarrelen. Jouw vloer en andere oppervlaktes zijn door gebruik van onze wissers dus niet alleen optisch, maar daadwerkelijk schoon en stof vrij.

Onze Easy Clean wissers zijn bedoeld om (fijn) stof en grove vuildeeltjes te absorberen. Dankzij de speciale impregneertechniek worden (fijn) stof en grove vuildeeltjes moeiteloos geabsorbeerd. De wissers dient niet in combinatie met water of andere vloeistoffen gebruikt te worden. Water (of andere vloeistoffen) in combinatie met de impregnatie vloeistof maken jouw vloeren spekglad, wat dus voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

De Easy Clean vloerwissers zijn uitermate geschikt voor het schoonmaken van gladde vloeren. Indien de vloer op bepaalde plekken beschadigd is, bijvoorbeeld door gaten in de vloer, kan het zijn dat vloerwisser niet optimaal werkt. Onze accountmanager komt echter graag bij je langs om jouw situatie te bekijken, zodat hij je kan adviseren over onze producten.

De Easy Clean wisser is in principe voor iedere ruimte geschikt. In ruimtes waar open voedingsmiddelen worden verwerkt, adviseren wij de zeep geïmpregneerde wissers in te zetten. Zowel de olie geïmpregneerde wisser als de zeep geïmpregneerde wisser zijn beiden niet schadelijk voor het milieu.

De katoenen mat is uitermate geschikt voor ruimtes van buiten naar binnen. De katoenen mat is een hoge kwaliteit schoonloopmat, ultra-absorberend voor vocht en vuil opname.

De HTN mat is uitermate geschikt voor ruimtes van binnen naar binnen, bijvoorbeeld bij de deur van jouw productiehal naar de kantoren. De HTN mat is een hoge kwaliteit schoonloopmat die met name droog vuil tegengaat. Deze mat is minder geschikt voor het opnemen van vocht.

De HTN mat is in verschillende standaardkleuren verkrijgbaar. De verschillende standaardkleuren kan je hier terug vindenAls je een andere kleur wenst dan onze standaardkleuren, kunnen wij de HTN mat in de door jouw gewenste kleur laten produceren. De katoenen mat is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De verschillende kleuren kan je hier terugvinden

De katoenen mat is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De verschillende kleuren kunt u terug vinden op ***

De logo-mat is alleen in de HTN-uitvoering verkrijgbaar.

Onze accountmanager bespreekt van tevoren altijd met jou welke wisselfrequentie het meest geschikt is voor de locatie waarop uw schoonloopmat ligt. De meeste schoonloopmatten worden 1 x per maand gewisseld. Uiteraard is het mogelijk om de matten in de winterperiode vaker te wisselen, bijvoorbeeld van oktober t/m maart 1 x per 2 weken. De wisselfrequentie per periode wordt specifiek vermeld in jouw contract.

De wissers worden veelal ingezet in industriële hallen, productiehallen, warehouses, gymzalen etc. De wissers zijn niet geschikt om als particulier te gebruiken.

De standaardkleur van onze wissers is rood of groen. De wissers zijn echter ook in het blauw of geel verkrijgbaar. Als je een specifieke kleur wenst is dit altijd bespreekbaar. Afhankelijk van de aantallen kunnen wij er dan voor zorgen, dat je de wissers in jouw gewenste kleur geleverd krijgt.

Onze accountmanagers komen altijd eerst naar jouw bedrijf, zodat zij een inschatting kunnen maken welke wissers (olie of zeep geïmpregneerd) en afmeting het meest geschikt zijn en welke aantallen je nodig hebt voor het beste resultaat. Het optimale aantal wissers is afhankelijk van de oppervlakte, maar ook van de vervuilingsgraad van jouw locatie. Onze prijzen zijn gestaffeld. Wij hebben dus eerst een aantal belangrijke gegevens nodig om je een passende prijsopgave te doen toekomen.

Aangezien de wissers geïmpregneerd worden, zodat stof en fijnstof door de wissers opgenomen worden, dienen de wissers in onze eigen wasserij gewassen en (opnieuw) geïmpregneerd te worden. Zonder deze impregnatie verliest de wisser zijn werking. Het is dus niet mogelijk om de wissers zelf te wassen.

Onze accountmanagers komen graag bij je langs om een goede inschatting te maken van de wissers die voor jouw organisatie het meest geschikt zijn, de olie-geïmpregneerde of de zeep-geïmpregneerde variant. Daarnaast kan de accountmanager eventuele vragen over de wissers en het huurproces direct beantwoorden.

Bij interesse in onze wissers start je met een betaalde proeftijd. Deze betaalde proeftijd is geen contract maar een service-afspraak van 3 maanden. Gedurende deze 3 maanden staat het je vrij om de hoeveelheid van producten te veranderen of de samenwerking te beëindigen.

Onze wissers worden enkel verhuurd vanwege het impregnatieproces. De wissers worden in onze eigen wasserij gewassen en (opnieuw) geïmpregneerd. Zonder deze impregnatie verliest de wisser zijn werking. Het is dus niet mogelijk om de wissers te kopen.