Oppervlaktes snel en moeiteloos stofvrij met onze professionele vloer- en handwissers

Bekijk onze synthetische wissers

Easy Clean Synthetische wissers

De synthetische zeepwisser wordt gebruikt voor het stofvrij maken van licht tot normaal vervuilde oppervlaktes en is buitengewoon geschikt voor de (open) voedingsmiddelenindustrie. Doordat de wisser is geïmpregneerd met een biologisch afbreekbare zeep, geeft de wisser een frisse geur af. Wat misschien nog wel belangrijker is: de zeep is niet schadelijk voor het milieu.

De synthetische zeepwisser is in verschillende veegbreedtes verkrijgbaar: vloerwissers van 105 cm en 65 cm. Daarnaast is er ook een handwisser variant van 50 cm en een mini handwisser met een veegbreedte van 15 cm verkrijgbaar.

De duurzame levensloop van onze Easy Clean wissers

Hieronder lees je hoe de gebruiks- en reinigingscyclus van onze Easy Clean synthetische zeepwissers duurzaam verloopt. Lees hoe het in zijn werk gaat.

1. Wassen

Net als het broertje de katoenen wisser moet ook de synthetische wisser eerst een aantal keren gewassen worden zodat de vezels zich beter openen. Dan kan de zeep zich beter hechten.

2. Schudden

Bij geretourneerde, gebruikte wissers wordt altijd eerst het frame verwijderd en worden de wissers grondig geschud in de speciale shaker-machine. Op die manier is het grofste vuil al van de wisser verwijderd.

3. Wassen en impregneren

De zeepwisser wordt gewassen en vervolgens geïmpregneerd. De synthetische wisser wordt geïmpregneerd met een zeep die biologisch afbreekbaar is en daardoor milieuvriendelijk is.

4. Verpakken

Na de impregnatie worden de wissers weer voorzien van het metalen frame en wordt de wisser vervolgens verpakt in gerecyclede plasticfolie. Zodra de wissers op transport naar de klant gaan worden ze verpakt in kartonnen dozen.

5. Transport

Het transport naar de klant gebeurt op twee verschillende manieren:

– Eigen transport
We rijden direct naar de klant en daar verwisselen we de producten ter plaatse. Hiermee besparen we transportkosten wanneer de klant ook andere producten zoals bijvoorbeeld schoonloopmatten heeft gehuurd.

– Via pakketdiensten
Buiten een straal van 150 km versturen we onze producten via een pakketdienst. Deze komen in de regel toch al bij onze klanten waardoor onnodige ritten worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verlaagd.

Bij verzending door pakketdiensten worden de wissers verpakt in kartonnen dozen. Deze worden gebruikt bij verzending van schone wissers naar de klant maar ook bij de retourzending van gebruikte wissers naar onze wasserij.

Meer weten onze Easy Clean synthetische wissers?

Neem contact op met ons salesteam