We hanteren simpelweg onze normen en waarden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we hoog in het vaandel staan.  Dat vertaalt zich in veel zaken waar we dagelijks mee te maken hebben. Ook bij bedrijfsbeslissingen richting toekomst speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol.

Om de zoveel jaren kiezen we een goed doel dat we samen met onze medewerkers en klanten steunen. We kunnen trots melden dat we in 2018 samen met onze klanten € 20.500 gedoneerd hebben aan “The Ocean Cleanup” voor schonere wereldzeeën. Maar ook in onze directe omgeving ondersteunen we goede doelen. Zo sponsoren wij het regionale gehandicaptenvervoer en de regionale amateursport. En last but not least leveren we gratis producten voor de regionale voedselbank.

Voor ons is het belangrijk dat alle producten waarmee we werken op een verstandige wijze zijn geproduceerd. We veroordelen bijvoorbeeld kinder- of dwangarbeid ten zeerste en letten hier nauwlettend op bij de inkoop van onze producten en materialen. Bij de keuze van onze zakelijke partners kiezen we voor bedrijven die onze gedachten hierover delen.

We gaven al eerder aan dat duurzaamheid een zeer belangrijke factor binnen ons bedrijf is. Al onze activiteiten over dit onderwerp kun je lezen op onze pagina over duurzaamheid binnen onze organisatie.

Maatschappelijk verantoord ondernemen