Wij werken met een uniek verhuurconcept voor de zakelijke markt

Dat brengt veel voordelen met zich mee

Bij Everest Export zijn we bijzonder trots op ons unieke verhuurconcept wat betekent dat onze klanten bijna alle producten huren. Het grote voordeel van dit huurconcept is, dat de klant te allen tijde zijn producten uit zijn abonnement in huis heeft en zodoende altijd schone producten ter beschikking heeft. Alle wissers krijgen voor verzending een individuele kwaliteitscontrole waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Grote flexibiliteit met optimale kosten efficiëntie.

Everest Export biedt een complete range van producten en diensten op het gebied van bedrijfshygiëne, schoonloopmatten, sanitair hygiëne en ongediertebestrijding. Al onze Easy Clean wissers, schoonloopmatten en sanitair hygiëne dispensers worden enkel verhuurd. Alleen de vullingen voor de sanitair hygiëne dispensers worden verkocht.

Wat maakt dit zo interessant voor onze doelgroep?  Het gemak! We nemen je een aantal zaken uit handen zodat je er geen omkijken naar hebt. Wij dragen zorg voor de reiniging, eventuele reparatie, de retournering, het hergebruik en het transport van alle producten die je bij ons huurt. We hebben hiervoor een speciaal transport- en verzendsysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je altijd voldoende producten op voorraad hebt, zonder dat je hier al te veel omkijken naar hebt.

Ons gebruikersvriendelijke verhuurconcept garandeert een constante hoge kwaliteit. We voeren op vaste basis kwaliteitschecks uit zodat u alleen producten van onberispelijke kwaliteit ontvangt. Ons concept draagt bij aan een verlaging van uw inkoopkosten omdat onze accountmanagers onze klanten optimaal adviseren waardoor het naadloos aansluit bij uw behoefte en “te veel bestellen” nauwelijks voorkomt. Onze producten zorgen voor een optimale efficiency bij het schoonmaken waardoor je niet alleen kosten maar ook tijd bespaart.

Zowel de Easy Clean wissers als de schoonloopmatten worden in onze eigen wasserij gewassen. De wissers worden daarnaast ook in eigen huis geïmpregneerd. Na reiniging en impregnatie wordt alles opnieuw aan de klant uitgeleverd. Alle producten worden dus voortdurend opnieuw gebruikt wat ons milieu weer ten goede komt.

Het geheim van onze wissers zit in de impregneervloeistof met minerale olie of zeep. Daarom is het zo belangrijk dat alle wissers in onze eigen wasserij worden gereinigd en geïmpregneerd. Alleen zo kunnen we een optimale werking en kwaliteit garanderen. Daarom verhuren wij onze wissers en verkopen wij deze niet. Hetzelfde geldt voor onze schoonloopmatten. Wij hebben alle apparatuur die nodig is om ze optimaal te reinigen n zo de gewenste kwaliteit en resultaat te garanderen’.