Oppervlaktes snel en moeiteloos stofvrij met onze professionele vloer- en handwissers

Bekijk onze oplossingen

Ieder oppervlak in no time stofvrij!

Met onze Easy Clean vloer- en handwissers maak je jouw werkomgeving gezonder, veiliger en aangenamer. Dankzij onze speciale impregneertechniek absorberen onze wissers moeiteloos fijn stof en grove vuildeeltjes, zonder gebruik van water. Onze niet-statisch geladen wissers zijn ergonomisch, geurloos, geluidloos, gebruiksvriendelijk en flexibel toepasbaar, zelfs in moeilijk bereikbare hoeken. De Easy Clean wissers absorberen al het vuil en stof direct. Hierdoor bespaar je onmiddellijk op schoonmaakkosten en tijd.

De Easy Clean wissers zijn efficiënter en hygiënischer dan de doorsnee bezem, industriële stofzuiger, veegmachine of schrobzuigmachine. De Easy Clean wissers hebben geen onderhoud nodig, een veeg- en/of schrobzuigmachine daarentegen hebben dat wel. De machines moeten na gebruik beiden schoongemaakt worden. Vervolgens zullen beide machines opgeladen moeten worden. De schrobzuigmachine zal daarnaast nog gevuld moeten worden met water/schoonmaakmiddel. Je hebt dus veel meer handelingen nodig bij het gebruik van een machine dan bij het gebruik van onze wissers. Daarnaast dien je de oppervlaktes voor het gebruik van een machine te vegen met een bezem om de grove vuildeeltjes weg te halen. (Als deze namelijk in de machine terecht komen kan de machine kapotgaan.) In diezelfde tijd heb je de oppervlakte dus al met de wisser schoongemaakt!

Tot slot kom je met de wissers natuurlijk op plaatsen waar je met een machine niet of nauwelijks komt: op en onder stellingen, onder en tussen veiligheidsranden in het magazijn. Onze wissers worden onder andere gebuikt in opslag- en distributiecentra, openbare ruimtes, scholen, kantoren, sporthallen, warehouses en productiehallen.

Bekijk onze video

Katoenen wissers geïmpregneerd met olie

De katoenen oliewisser wordt ingezet voor het stofvrij maken van normaal tot zwaar vervuilde oppervlaktes.  De impregneervloeistof bestaat uit minerale oliën en is daardoor niet schadelijk voor het milieu. Tijdens het reinigingsproces van de katoenen oliewisser worden de wissers in de olie gewassen. De vervuilde olie wordt opgevangen en gefilterd, zodat deze hergebruikt kan worden. Dit maakt de katoenen oliewisser een uniek, duurzaam product.

  • Verkrijgbaar als vloerwisser, handwisser en minihandwisser
  • 140 cm, 100 cm, 75 cm, 50 cm en 15 cm veegbreedte
  • Ergonomisch, geurloos, geluidloos en gebruiksvriendelijk
  • Niet statisch
  • Absorbeert fijnstof en grove vuildeeltjes
Bekijk katoenen oliewissers

Synthetische wissers geïmpregneerd met zeep

De synthetische zeepwisser wordt ingezet voor het stofvrij maken van licht tot normaal vervuilde oppervlaktes. Daarnaast wordt de zeepwisser veelal ingezet in de foodbranche, op scholen, in kantoorruimtes en sporthallen. De impregneervloeistof bestaat uit biologisch afbreekbare zeep en zorgt ervoor dat de wisser lekker fris ruikt.

  • Verkrijgbaar als vloerwisser, handwisser en mini handwisser
  • 105 cm, 65 cm, 50 cm en 15 cm veegbreedte
  • Ergonomisch, geluidloos en gebruiksvriendelijk
  • Niet statisch
  • Absorbeert fijnstof en grove vuildeeltjes.
Bekijk synthetische zeepwissers

Meer weten onze Easy Clean wissers

Neem contact op met ons salesteam