Wij dragen dagelijks bij aan een gezondere en veiligere werkomgeving

Over Everest Export

Everest Export heeft het meest complete pakket om uw bedrijf schoon en hygiënisch te houden.  We vinden het vanzelfsprekend dat elke werkplek vrij van stof is en dat er overal schone en hygiënische sanitaire voorzieningen zijn.

Het zijn de kleine dingen waar we doorgaans zo blij mee zijn. Een mat als je met natte schoenen uit de regen komt, altijd toiletpapier bij de hand, of heerlijke zeep als je je handen wilt wassen.  Hoe vervelend is het als het op is? Hoe fijn is het om een stofvrije werkplek te hebben? Met onze producten zijn alle ongemakken verleden tijd zonder dat het u veel tijd en geld kost.

Het is onze specialiteit om uw bedrijf te bevoorraden en vuile matten en wissers te reinigen op een duurzame wijze. Onze producten zijn vrij onopvallend tot het moment dat ze er niet meer zijn. Een schone handdoek, toiletpapier, zeep? Wij zorgen ervoor dat alles tijdig wordt aangeleverd en je er geen omkijken naar hebt.

We proberen zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken en je zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Met onze producten en diensten proberen we ervoor te zorgen dat je alles op voorraad hebt om je bedrijf schoon, hygiënisch en stofvrij te houden.