Oppervlaktes snel en moeiteloos stofvrij met onze professionele vloer- en handwissers

Bekijk onze katoenen wissers
Easy Cleaan Wissers

Easy Clean katoenen oliewissers

De katoenen wisser wordt ingezet voor het stofvrij maken van normaal tot zwaar vervuilde oppervlaktes. De impregneervloeistof bestaat uit minerale oliën en is daarom niet schadelijk voor het milieu. Tijdens het reinigingsproces van de katoenen oliewisser worden de wissers in de olie gewassen. De vervuilde olie wordt opgevangen en gefilterd, zodat deze hergebruikt kan worden. Dit maakt de katoenen oliewisser tot een uniek, duurzaam product.

De katoenen oliewisser is in verschillende veegbreedtes verkrijgbaar: vloerwissers van 140 cm, 100 cm, 75 cm en 50 cm. Daarnaast is de katoenen oliewisser ook als 50 cm handwisser en als 15 cm mini handwisser te verkrijgen.

handwisser

De duurzame levensloop van onze katoenen Easy Clean wissers

Wist je al dat de gebruiks- en reinigingscyclus van onze Easy Clean katoenen vloerwissers bijzonder duurzaam verloopt? Ontdek hieronder hoe dat in zijn werk gaat!

1. Wassen

Nieuwe, ongeïmpregneerde wissers worden eerst meerdere malen gewassen zodat de vezels open gaan staan. Hierdoor kan de impregneervloeistof beter hechten.

2. Schudden

Bij geretourneerde, gebruikte wissers wordt altijd eerst het frame verwijderd en worden de wissers grondig geschud in onze speciale shaker-machine. Op deze manier wordt het grofste vuil al van de wissers verwijderd.

3. Wassen en impregneren

Vervolgens worden de wissers in de minerale olie gewassen. Het vuil dat in de olie vrij komt wordt er later weer uitgefilterd zodat de olie hergebruikt kan worden.

4. Verpakken

Nadat de wisser is geïmpregneerd wordt het metalen frame teruggeplaatst en wordt de wisser vervolgens verpakt in gerecyclede folie. Zodra de wissers op transport naar de klant gaan worden ze verpakt in kartonnen dozen.

5. Transport

Verzending gebeurt op twee verschillende manieren:

– Met eigen transport
We rijden direct naar de klant en daar verwisselen we de producten ter plaatse. Hiermee besparen we transportkosten wanneer de klant ook andere producten zoals bijvoorbeeld schoonloopmatten heeft gehuurd.

– Via pakketdiensten
Buiten een straal van 150 km versturen we onze producten via een pakketdienst. Deze komen in de regel toch al bij onze klanten waardoor onnodige ritten worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verlaagd.

Bij verzending door pakketdiensten worden de wissers verpakt in kartonnen dozen. Deze worden gebruikt bij verzending van schone wissers naar de klant maar ook bij de retourzending van gebruikte wissers naar onze wasserij.

Meer weten onze Easy Clean wissers

Neem contact op met ons salesteam