Everest Export is dé perfecte partner in effectieve ongediertebestrijding

Bekijk onze oplossingen
ongediertebestreiding

Effectieve bestrijding, met respect voor het milieu

Heb je last van ongedierte in je bedrijfsomgeving? Of wil je ongedierte zo goed mogelijk voorkomen? Everest Export is de perfecte partner in effectieve ongediertebestrijding en preventie. Of het nu vliegt, bijt, zoemt of steekt.

Ongedierte komt in alle soorten en maten. Al doe je nog zo je best om het te voorkomen, het kan iedereen overkomen. Muizen, ratten, wespen, mieren, vlooien, muggen, kakkerlakken, kevers, mijten en motten… het is slechts een greep uit het gespuis dat je werkomgeving behoorlijk kan verzieken. Ze kunnen je veel overlast en frustraties bezorgen.

Behalve dat ongedierte schadelijk is, vormt ongedierte ook een direct gevaar voor de volksgezondheid. Onze experts zijn gecertificeerde en vakbekwame ongediertebestrijders die je snel verlossen van de overlast. We adviseren je adequaat op het gebied van preventieve maatregelen en eventuele investeringen waarmee je overlast en schade kunt beperken of zelfs voorkomen.

Onze experts hebben grondige kennis van alle relevante wet- en regelgevingen rondom HACCP en IKB (agrarische sector) en kunnen je perfect helpen bij ongediertebestrijding en -preventie.

 

Ongedierte bestrijding
Ongedierte bestrijding